Träffa oss på Almedalen 2018

Vill du träffa oss i Almedalen så ta kontakt enligt nedanstående, så kommer vi gärna och informerar om vad vi gör, hur vi arbetar och resultatet efter de två första omgångarna i Välkommen till Framtiden.  

Nationaldagen i Slottsskogen – 6 juni 2018

Välkommen att njuta av Göteborgssymfonikerna, ta del av medborgarceremonin och information om Välkommen till Framtiden. ( Vi kommer hålla till nedanför Björngårdsvillan )      

Välkommen till vår sida

Här kan ni följa vårat arbete i Välkommen till Framtiden. Vi kommer uppdatera sidan fortlöpande. Vill du komma i kontakt med oss så finns alla kontaktuppgifter på sidan "Kontakta oss".

Preliminärt resultat omgång 1 & 2

Att kunna erbjuda en riktig arbetsplats med fantastiska handledare måste väl kunna anses som den bästa introduktionen när du kommer till det nya landet. Att dessutom få möjlighet att bli matchad till sitt första jobb, det är världsklass! Den 25e juni 2016 tog vi emot...

Premiär för Korpen

Torsdag 12 april hade vårt lag Vi är Framtiden sin premiärmatch i korpen ⚽️ Med stor glädje och gemenskap kvitterade de matchen med 3-3 och bjöd på hög spänning för oss andra som hejade på! Vilket gäng!! Stort grattis till en bra start i serien!